DayTrade délután

2018.06.11

A Stop-Loss Manager® csapata 'DayTrade délután'-t hirdet 2018. június 21-én 18-21h között a Borkollégiumban. A résztvevők a gyakorlati tudás megszerzése mellett - a helyszínhez hangulatához igazodva - egy pohár frissítő fröccsre is a szervezők vendégei lesznek.

Ráadásul az eredmény biztosításához csúszó stoploss formában. Mindezt a Binance tőzsdén, kivülről emulálva a stoploss megbízásokat a StopLoss Manager® -el.

A Stop-Loss Manager® egy tőzsdei árfolyam figyelő- és menedzser szoftverszolgáltatás, mely jelenleg tesztelési időszakban van.

A Stop-Loss Manager rendszerén belül lehetőségünk van új pozíció nyitására, azaz vásárlásra, visszavásárlásra, tőkevédelmi szint és elvárt nyereségszint meghatározására. A rendszer 2 normál stop-loss és 2 csúszó stop-loss ajánlatot is tud kezelni. Fejlesztés alatt van, hogy új pozíciót is egy csúszó stop-loss vétellel lehessen indítani.

Vásárlás során kiválasztjuk a kereskedési rendszert, majd meghatározunk egy kriptovalutát, kiválasztjuk milyen forrásból vásárolunk - ez lehet dollár, euró, USDT, de legtöbbször ETH vagy BTC. Az új pozíció nyitásával egyidőben meg kell határozni az automatizált eladási ajánlatokat is, azaz egy tőkevédelmi szintet és egy elvárt nyereségszinten aktiválódó csúszó stop-loss eladást, mindezeket USD(T) alapon követve.

A tőkevédelmi szint a vásárlási szint alatti stop-loss eladás %-ban meghatározva. Eldönthetjük azt is, hogy egy jövőbeni stop-loss eladás hol aktiválódjon, azaz megadhatunk egy elvárt nyereségszintet is.

Opcionálisan meghatározható automatizált visszavásárlás is, amely beállítható az eladási ár felett vagy csökkenés esetén az eladási árszint alatt aktiválódó csúszó stop-loss megbízással is.

A DayTrade délutánon megismerheted a Stop-Loss Managert és annak működését. A szervezők végigvezetnek a fent említett lépéseken és díjmentesen kipróbálhatod magadat DayTraderként is, mindeközben segítesz a BÉTA szakaszban futó szoftver tesztelésében is.

A DayTrade délután időpontja: 2018. június 21. 18-21h

Helyszín: Borkollégium - Podmaniczky utca 31. I/7. Winelovers terem

Jelentkezés: www.stoplossmanager.com/daytrade

Várunk szeretettel!