Megérkezett a Binance Jersey!

2019.01.24

Komoly riválisa támadt a Coinbase-nek a Binance Jersey személyében. A platformon bitcoint és ethereumot lehet vásárolni immár Euró és Font pénznemekben pár egyszerű lépés által. A vásárlás eljárásának folyamatáról a videó megnézésével tehetsz szert.


Szöveges útmutató:

A Binance Jersey a platform legújabb oldala, ahol Euróért és Font sterlingért is vásárolhatunk magunknak kriptovalutát. A bankszámlánk bekötéséhez a következő lépéseket kell tennünk:

1. Végezzük el az ügyfélazonosító eljárást, amit a jobb felső sarokban található kis figurára, azon belül pedig az Account fülre kattintva, az Account Veification / Verifiy menüpont alatt érhetünk el.

2. Lépjünk be a Binance Jersey oldalára és a bal oldalon válasszuk ki a nekünk tetsző fiat pénzt, majd klikkeljünk a jobb felső sarokban lévő Fund menü Deposit opciójára.


3. Adjuk meg, hogy mekkora összegben szeretnénk vásárolni és klikkeljünk a Submit gombra.

4. A következő képen megadott információkat felhasználva, a netbankukban máris kezdeményezhetjük a tranzakciót, de akár egy bankfiókba is elmehetünk, ha ezt találjuk kényelmesebbnek. Fontos, hogy a megadott adatok alapján 20 napunk van az utalás végrehajtására, ezután újra kezdeményeznünk kell az eljárást..

5. Ha mindent végrehajtottunk, a felső sor Funds / Deposit menüpontjában követhetjük nyomon, hogy hol tart a tranzakciónk feldolgozása.


Kiutalás bankszámlára:

1. Lépjünk be a számlánkra és klikkeljünk a Funds / Withdrawals menüpontra.

2. Adjuk meg, hogy mekkora összeget szeretnénk kiutalni a számlánkra, majd klikkeljünk a Submit gombra.

3. A felugró ablakban adjuk meg a 2fa azonosító kódunkat.

4. A kiutalás állapotát a Funds / Transaction history menüpontban követhetjük nyomon.

Ha szeretnénk több bankszámlát is regisztrálni a fiókunkhoz, vagy törölni egy korábban használtat, azt a Funds / Bank Account Management fülön tehetjük meg.

Kripto Akadémia meghívó link.

Köszönjük a Kripto Akadámia együttműködését!

Eredeti cikk >>