Videó: HOLO DayTrade & hajnali kripto bevásárlás

2018.07.24

Írta Pataki Gábor: 

Mindig arról kérdeztek, hogy hány százalékot állítok be a követésnél. Mindig azt válaszolom, hogy ez a piactól függ, de sokszor úgy gondolom, hogy attól függ, hogy mit is várunk az adott pozíciótól.

Ha hosszabb távon gondolkozunk, akkor is fontos, hogy legyen biztosítva az elért nyereségünk, ezért alacsony Elvárt eredmény értéknél érdemes aktiválni a követést. 

Az Elvárt nyereséget 2-3%-ban határozom meg, a követés mértékét pedig annak megfelelően állítom be, hogy rövid vagy hosszabb távon tervezek az adott kriptovalutával. Rövid távon a követés 1,5-2%, hosszabb távon pedig 5-10% is lehet, miközben a maximális kockázati szintem soha nem több 3-5%-nál. Mostanában 1,5-3% közötti értékekkel operálok.

Igen gyakran le is záródnak a pozíciók, azaz hamar lezárja (eladja) a rendszer a pozíciót, de ilyenkor jön jól az Automatikus visszavásárlás, amit 1-1,5%-al az - a majdani - eladói árszint fölé érdemes beállítani a visszavásárlás felső értékét. Csökkenés úgy tudjuk elcsípni, ha már 1% csökkenéstől követjük az esést és 1,5-2,5%-os követési szintet állítunk be.

De a mai videót a HOLO Token miatt rögzítettem, amit ma vezettek be a Binance tőzsdére, miután az elmúlt napokban a hír hallatán megduplázódott az árfolyama.

A HOLO egy sikeres kibocsátás, mivel azok akik a jegyzéskor vásárolták meg nyereségben vannak.

Nap végén visszatekintve jó kis daytrade napja volt a HOLO-nak. 

Reggel 6-kor indult a kereskedés a Binance tőzsdén 0,000932 USD árfolyamon, majd 0,000794 USD-ig zsugorodott az árszint, ami 15% csökkenés, majd emelkedésnek indult és egészen 0,001016 USD-ig növekedett napon belül, ami 27% plusz a minimum árhoz képest. 

De ha már dolgoztam a videóval, akkor nézzétek meg kérem :)