Szoftver Premier

2018.05.09

2018. május 17-én 17 órakor veszi kezdetét a Stop-Loss Manager®, a vadiúj tőzsdei árfolyam figyelő platformunk hazai premierje.


Pataki Gábor a CoinBroker.hu alapítója 25 éve foglalkozik pénzügyi (tőzsdei kereskedelmi és mobilfizetési) rendszerek fejlesztésével. Szükségét látta annak, hogy megoldást találjon a leginkább égető problémákra, melynek nyomán megalkották a Stop-Loss Managert, ami kezdők és profik számára egyaránt megoldást nyújthat a kriptovaluta kereskedés nehézségeire.

Véleménye szerint mindenkinek használnia kéne a stop-loss megbízásokat, ami egy előre meghatározott árfolyamszinten aktiválódó eladási vagy vételi ajánlat is lehet.

Ha van is stop-loss, de USD-vel szemben nem lehet üzletet kötni az adott tőzsdén, akkor a BTC-ben vagy ETH-ban meghatározott - úgynevezett keresztárfolyamra - lehet csak bevinni inaktív ajánlatot (stop-loss), ami sok esetben fals védelmet nyújt.

A Stop-Loss Manager a tőzsdei kereskedési rendszereket - Binance, BitStamp első körben - interfészen (API) keresztül kívülről irányítja a kereskedést a befektetők által előre meghatározott árfolyam szintek dollárban történtő teljesülése esetén, legyen szó vételről vagy eladásról.

Milyen problémákra szolgálhat megoldásként a BETA-ban induló rendszer?

  • tőzsdei rendszertől független módon lehet stop-loss ajánlatokat kezelni
  • aktiválási árszintek figyelése USD alapon történik, még akkor is, ha az üzletkötés ETH-ban vagy BTC-ben kerül lebonyolításra
  • ICO-k kezelésében nyújt segítséget azáltal, hogy egy előre meghatározott profitszinten kerül aktiválásra egy csúszó stop-loss eladás, így csak akkor kerül eladásra az ICO, ha az árfolyamok a kezdeti emelkedést követően esésnek indulnak
  • az eladói pozíciók teljesülését követően van mód automatikus visszavásárlásra is
  • BitStamp és Binance tőzsdékhez kapcsolható első körben, de fejlesztés alatt van a Kraken integrálása is

A Meetup résztvevői közül maximum 50 fő lehetőséget kaphat a BETA státuszban bevezetendő Stop-Loss Manager szoftver tesztelésére, havi díjfizetés nélkül."

"Segítünk, hogy játékban maradj!" 😊🌀✅

Helyszín: A38 Hajó