Százszoros növekedés egyetlen nap alatt

2019.01.02

Tegnap délután ismét a vásárlók vették át az irányítást és a Bitcoin árfolyama a $3700-as szintről $3800 fölé emelkedett, de továbbra sem törte át, a további növekedés szempontjából kulcsfontosságú, $3840-$3860 közötti sávot.


A piac követte a BTC-t, a nap egyértelmű nyertese pedig a Paragon lett. A december 31-én még csak 10 centbe kerülő kriptopénz január 1-én már $10-t ért, ami százszoros növekedést jelentett mindössze néhány óra alatt (borítóképünkön). A marihuána fogyasztókat célzó coint egyébként még novemberben meszelte el az amerikai tőzsdefelügyelet, kötelezve őket arra, hogy fizessék vissza az ICO-juk során hozzájuk beérkező befektetői pénzeket, emellett pedig további $250 000 büntetést is be kell majd fizetniük, melynek első részlete éppen mostanában lenne esedékes. A Paragon igazgatója mindeközben egy medencés party képével búcsúztatta az óévet.


Ez történt még:

XRP

A jelenleg az XRP tokenek 60%-a felett rendelkező Ripple, a tegnapi nap során, több részletben, mintegy 2 milliárd tokent utalt át, jelenleg még ismeretlen okokból. A $755 000 000-os tranzakciótól sokan egy új partner, vagy az egy ideje már a levegőben lógó Coinbase listázás bejelentését remélik.

Monero

A világ jelenleg egyik legnépszerűbb játékának számító Fortnite, a kriptopénzek közül exklúzív módon a Monero-t is felvette a hivatalos boltja által elfogadott fizetési módjai közé.

Köszönjük a KriptoAkadémia együttműködését!

Olvass tovább >>