Szabad a regisztráció az egyik legjobb kriptotőzsdére

2019.04.09

Talán nem túlzás azt állítani, hogy funkcióit tekintve a Bitfinex korunk legprofesszionálisabb kriptotőzsdéje. A long és short irányba történő kereskedés mellett az ismertebb altcoinok széles választékával, a beépített megbízás típusok sokszínűségével (pl.: követő-stop, skálázódó vásárlási és eladási szintek) és a fiat be- és kifizetési kapukkal is rendelkező platform 2018 elején döntött úgy, hogy 10 000 dolláros minimum letéthez köti az új felhasználók regisztrációját.

Twitter csatornájukon tették közzé, hogy eltörlik a fenti kitételt, így mostantól ismét bárki befizethet és kipróbálhatja a tőzsdét.

Akit komolyan foglalkoztat a kereskedés, annak tényleg csak ajánlani tudjuk az oldal kipróbálását, ahol ha éppen nem tradeltek, néhány klikkeléssel akár kölcsön is adhatjátok az aktív kereskedőknek a pénzeteket (funding), amiért cserébe ők kamatot fognak fizetni nektek. Ez a funkció különösen jól jöhet azokon a napokon, amikor előre tudjátok hogy úgysem fogtok belépni, de mégis szeretnétek a pénzeteket munkára fogni és némi haszonra szert tenni.

Köszönjük a KriptoAkadémia támogatását!

Eredeti cikk >>