Ontology fejlesztési platform a Google Cloudon

2019.02.25

Az Ontology a Mediumon jelentette be, hogy fejlesztési platormjuk elérhetővé vált a Google Cloud kínálatában. A mostani fejleménnyel ők az első publikus blokklánc projektek egyike, melyek fejlesztési platformja mindhárom vállalati felhő szolgáltató - Amazon Web Services, Microsoft Azure, piacterén elérhető.

Az ont_dev_platform szoftvercsomag az Ontology blokkláncra készülő okosszerződések fejlesztését segíti, és az integrált fejlesztési környzeten (IDE) kívül tartalmaz block explorert, valamint egy SmartX nevű tesztkörnyzetet is. Az Ontology a Google Cloud Technology Partner programhoz is csatlakozott, ami marketingben lesz komoly segítség a csapat számára.

Korábban ezt írtuk a projektről: " Az Ontology(ONT) platform célja, hogy olyan cégek számára is lehetőséget teremtsen a blokklánc alapú technológiák hétköznapokban történő alkalmazására, amelyek nem rendelkeznek sem tapasztalatokkal sem ilyen irányú fejlesztésekhez értő szakemberekkel. Az ONT mögött két blokklánc cég, a kínai Ethereumként is emlegetett NEO és egy ismert kínai pénzügyi csoport, a Fosun blokklánc technológiákra szakosodott ága, az Onchain áll. Az Ontology tokeneket 2018 márciusában airdrop formájában bocsájtották ki a NEO tulajdonosok számára. A kriptopénz eddigi csúcsát májusban érte el, amikor 10,7$-ért is kereskedtek vele."

Jelenleg két heti emelkedés, majd a tegnapi komoly zuhanás után 1$ egy darab ONT ára. Októberben részletes staking útmutató jelent meg a Kripto Akadémián, ezt érdemes még most is elolvasni, hiszen az Ontology kalkulátor adatai szerint a jelenlegi árfolyamok mellett 11,16%-os éves Ontology GAS (ONG) hozamot produkál a stakelés, ami kiemelkedően magasnak számít a piacon. Vásárlás a Binance felületén lehetséges, itt jóvá is írják számunkra az ONG tokenjeinket. Nagy összeget tőzsdén tartani biztonsági kockázatot jelent!

Köszönjük a KriptoAkadémia együttműködését!

Eredeti cikk >>