Így ünnepelte a hazai kripto közösség a Bitcoin Pizza Day-t

2019.05.28

Múlt hét szerdán a belvárosi Ankert-ben került megrendezésre a Bitcoin Pizza Day. Összegyűlt a hazai kripto közösség apraja-nagyja, jól megünnepeltük azt a bizonyos pizzavásárlást, melyet 10 000 BTC ellenében, a komoly valószínűséggel magyar származású Laszlo Hanyecz követett el évekkel ezelőtt.

Az esemény főszervezője a Bitcoin Budapest volt, ám a magyaros széthúzást szívmelengetően megcáfoló összefogás keretében találkozhattunk, hiszen a szponzorok között volt a Mr. Coin, a Blockchain Budapest, az Inlock is. A szakmai közösségen túl köszönet illeti a Pizza Forte csapatát is, akik stílszerűen remek pizzákkal emelték az est fényét.

Jelen cikk szerzője külön köszönettel tartozik azért, mert az eseményen lehetőséget kaptuk az alig két hete megjelent, Pataki Gáborral, Paluska Ferenccel, Léderer Andrással és Dr. Trinh Anh Tuan-al közösen írt könyvünk, a Kirptopénz ABC rövid bemutatására is.

A hangulat nagyon jó volt, a remek helyszín és a kötetlen program mindenkinek kiváló lehetőséget biztosított a networking-re, az ipar szereplőinek, és az érdeklődőknek egyaránt.

Profi fotós tett azért, hogy megörökítsük az eseményt, köszönet Berger Dánielnek is!

Köszönjük a KriptoAkadémia támogatását!

Eredeti cikk >>