"Idén duplázódhatnak a tőzsdei bevételek"

2018.08.21

A Bloomberg által idézett Sanford C. Bernstein & Co. elemzése szerint az idei évben több, mint duplájára, 4 milliárd dollárra emelkedhet a kriptotőzsdék összes bevétele, ha csak a kereskedési díjakból származó bevételeket nézzük. Nem tűnik túl halottnak a piac.

2017-ben a világ kriptotőzsdéi 1,8 milliárd dollár bevételt termeltek, ami a hagyományos tőzsdék világszintű bevételeinek 8%-ának felel meg. A december- és január eleji csúcsokról történt látványos összeomlás ellenére a tradicionális piaci szereplők, bankok számára is lehetőségekkel kecsegtet a terület: vagyonkezelési, tárolási és árjegyzési feladatokat láthatnak el. A tétovázás oka még mindig az átfogó szabályozás hiánya, nem pedig az árfolyamok esése.

A hagyományos szereplők tökölése az utóbbi években óriásokká vált kriptós szolgáltatók számára remek hír: A vásárlásra általunk is ajánlott amerikai Coinbase egyes hírek szerint már 20 millió körüli felhasználóval rendelkezik, az érdeklődés pedig a piaci gyengélkedés ellenére sem látszik elapadni, hozzájuk folyik be az összes tőzsdei bevétel 50%-a. Vezető pozíciójukat eszük ágában sincs feladni, mára átlépték az 1000 dolgozót és folyamatosan új területeken próbálják megvetni a lábukat a szolgáltatások (és bevételek) bővítése érdekében:

A tőzsdék között napjainkban egyértelműen a Binance a nyerő, akik nem csak rövid idő alatt váltak piacvezetővé, de szimpatikus kommunikációjukkal, decentralizációt célzó fejlesztéseikkel, és az állami szabályozás területén végzett úttörő munkájukkal remek képet alakítottak ki magukról a közösség körében.

Probléma is van azzal, hogy ez a két szereplő ennyire hangsúlyossá vált a brókerek és tőzsdék között. Egy, például a Coinbase-t (és húszmillió felhasználóját) érő, komolyabb hack esetén milliárd dollárok veszhetnek el, a piac fejlődését visszavető tömeges kiábrándulásról nem is beszélve. Egy biztos: Az aranyláz idején sem az aranymosók lettek tömegesen gazdagok, hanem azok, akik közlekedéssel, szerszámokkal, szolgáltatásokkal lehetővé tették az őrületet.

Annak érdekében, hogy az olvasó is biztonságban érezhesse magát, egy speciális, előremutató  tőzsdei árfolyamfigyelő szolgáltatást fejlesztettünk ki, amely lehetővé teszi a 0-24 portfóliója felügyeletét.

Forrás: KriptoAkadémia
https://kriptoakademia.com/2018/08/20/a-tozsdei-bevetelek-duplazodhatnak-iden

#StopLossManager #Coinbase #binance #cryptocurrency #aranyláz #Hack #takeprofit #trailingstoploss