Binance Launchpad: percek alatt ment végbe egy újabb ICO

2019.02.27

A múltkori BitTorrent Token ICO-ja zajlott a Binance erre a célra fejlesztett platformján. Akkor óriási sikere volt a dolognak, a 7,2 millió dolláros BTT készlet percek alatt fogyott el. A tegnapi napon egy újabb ICO-nak adott helyet a Binance: a Fetch.Ai nevű projektnek.

A megnyílástól számított 10 perc alatt:

  • 20.000 ember rakta be ajánlatát a tokenre,
  • ezen belül 2758-an jutottak hozzá a FET tokenhez,
  • a vállalat számára 6 millió dollárt hozott az ICO, úgy, hogy egy számla egyszerre legfeljebb 3000 dollárért vásárolhatott
  • egy FET token ára 8 dollárcent volt.

A Fetch a tokenállományuk 20%-át bocsátotta a nyilvánosság elé. Maga a projekt egyébként egy minden-egyben blokklánc ledger és ökoszisztéma, főleg az adatok piacára szabva, leöntve a legdivatosabb hívószavakkal: mesterséges intelligencia, gépi tanulás és természetesen blokklánc. A Fetch legfontosabb újítása talán az ún. Autonomous Economic Agents, vagyis a nodeoknak egy fajtája, ami önálló gazdasági szereplőként lép fel, döntéseket hoz és kereskedik. Ezek pedig gépi tanulással válnak jobbá és használhatóbbá.

A Fetch cég Szingapúrban jegyzi magát, a fejlesztés az angliai Cambridge-ben folyik. Elemzők szerint az eladott tokenmennyiség a csapat előző, kevésbé sikeres projektéből maradt adósságokat is fedezni tudja.

Köszönjük a KriptoAkadémia együttműködését!

Eredeti cikk >>