5 in 1 - Öt stop-loss kezelése egy rendszerben!

2018.07.17

A Stop-Loss Manager® szoftver a Binance és a Bitstamp tőzsdéken történő kereskedést támogató szoftver megoldás, amely USA dollár alapon akár 5 darab stop-loss egyidejű kezelésére is lehetőséget nyújt. Minden ajánlat időzítése USD alapon kezelhető függetlenül attól, hogy az adott kriptovaluta megvásárolható vagy eladható-e az adott tőzsdén USD(T)-ért, vagy csak BTC, ETH párokért. - már ez is komoly előnyt jelenthet sokak számára. De most jön a lényeg:

1. Új pozíció felvételekor lehetőség van piaci ajánlatot adni vagy egy úgynevezett csúszó stop-loss ajánlattal kezdeményezni a vásárlást. Így, ha tovább esik az árfolyam akkor meghatározható, hogy a jövőbeni minimum árfolyam felett hány százalékkal vásárolja meg az adott kriptovalutát a rendszer.

2. Beállítható a maximális kockázati érték százalékban.

3. Elvárt nyereség szint elérése esetén automatikusan aktiválódik egy úgynevezett csúszó stop-loss ajánlat, amely követi az emelkedést és amint csökkenni kezd az árfolyam zárja a pozíciót.

4. Eladást követően beállítható egy automatikusan aktiválódó visszavásárlási szint is, az eladási árszint felett százalékban meghatározva.

5. Eladást követően, ha csökkenek az árfolyamok meghatározható, hogy milyen mértékű csökkenés esetén aktiválódjon egy csúszó stop-loss vétel, így az eladást követő jövőbeni minimum árszint felett fogja visszavásárolni a szoftver a pozíciót.

Stop-Loss Manager szoftverünk nem más, mint 5 STOP-LOSS autozamizált kezelése EGY RENDSZERBEN!

Nézd meg a videót! :)

#stoploss #takeprofit #trailingstoploss #repuchase #Stoplossmanager