300 millió dollár kriptohitelt adott ki a Nexo

2019.03.20

A Nexo összehozza az azonnali hitelnyújtás lehetőségét a blockchain technológiával, mely így a világ első azonnali kriptohitelezési rendszerét nyújtja. A Nexo innovatív üzleti modelljét azért alkották meg, hogy az ügyfelek számára azonnali kriptohiteleket biztosítsanak, mely egyben egy automatikus, rugalmas, költséghatékony módja a likviditási problémák megoldásának és mindehhez az ügyfél digitális eszközei nyújtanak fedezetet.

Maga a hitelezési folyamat nagyon egyszerű, mindössze néhány percet vesz igénybe. A Nexo használatának előnyei: nincsenek rejtett költségek, nincsenek végeláthatatlan ellenőrzések és benyújtandó dokumentumok ahhoz, hogy valaki hitelhez juthasson.

Teljesen átlátható rendszer, mivel a platform a blockchain technológiát, okosszerződéseket és algoritmusokat használ.

Először is az ügyfélnek a kriptoeszközeit a Nexo pénztárcába kell utalnia, majd ezt a blockchain visszaigazolja. Ezután a Nexo rendszere automatikusan kiszámolja a hitelezés részleteit, például a maximálisan felvehető hitel összegét, amit az ügyfél meg is kap az általa választott valutában, melyek száma jelenleg több mint 40. A hitelezésnek a nyelv sem szabhat határt, hiszen a rendszer 9 nyelven áll rendelkezésre.

A Nexo hitelezési rendszere olyannyira sikeresen működik, hogy indulásától eltelt 7 hónap alatt már több, mint 300 millió dollárnyi hitelt folyósítottak több, mint 170 ezer Nexo ügyfél számára és ez a szám egyre csak emelkedik a folyamatosan bővülő felhasználói bázisnak köszönhetően. Az ügyfelek elégedettségi rátája 94%, ami azt mutatja, hogy a Nexo nagyon jó irányba halad. 

Ezen kívül a Nexo elindította "szerezz kamatot" programját, ahol a felhasználó akár 6,5%-os kamatot is bezsebelhet. A Nexo az instant hitelek iránt megnövekedett igény miatt döntött úgy, hogy először saját közösségéhez fordul a "szerezz kamatot" programjával, mellyel a felhasználó a kihasználatlan eszközeiből számtalan módon profitálhat.

Magas hozamú megtakarítások, passzív jövedelem szerzése éves szinten akár 6,5%-os kamatért már az első naptól kezdve. Elérhető TrueUSD-re (TUSD) és Tetherre (USDT), egyéb coinok hozzáadása várható a jövőben. Nincsenek díjak, bármikor be lehet tenni vagy ki lehet venni belőle. 1:1-es átváltási garancia amerikai dollárra bármely stablecoin esetén.

Eredeti cikk >>