Hírek
Újdonságok, közlemények: Neked

Senki számára nem lehet titok 2019-ben, hogy nem csak odakint a való életben, de a kriptopénzek világában is magas a vagyonkoncentráció - vagyis nagyon kevés ember birtokol nagyon sok kriptopénzt.

A legfőbb kriptovaluta tőzsde - a Binance - visszatért a szokásos üzletmenethez a múlt héten történt hackertámadás után, melynek következtében 7000 BTC-t (kb. 40 millió dollárt) utaltak ki a tőzsdéről. A Binance nagyon hálás az ügyfeleknek, hogy a nehézségek ellenére is kitartottak és ezért szeretnék őket megjutalmazni BNB coinok formájában.

A múlt század hatvanas éveinek űrversenye a nyugati világ életének számos részére rányomta a bélyegét, a popkultúra, az autógyártás, sőt, még az építészet is magán viselte az űrutazás eszközeinek sajátos formáit. Sokan álmodoztak arról, hogy űrhajóssá váljanak, ahogy az évtizedek múlásával egyre megszokottabbá vált, hogy embereket küldünk a...

Ha minden igaz, napokon belül újra működik majd a be- és kiutalás a Binance tőzsdéről. A legnépszerűbb tőzsde az őket ért lopások után kijelentette, hogy az ügyfeleket,vagyis a minket ért kárt megtéríti. Így ha a te számládról is tűnt el pénz, azt valószínűleg visszakapod.

Ma éjjel lépett a Bitcoin a lélektanilag fontos 6000 dolláros árfolyam fölé. A Binance tőzsdét ért 40 milliós lopás híre sem tudta megakasztani az emelkedést, amit sokan a Tetherből BTC-be menekülő tőkének tudnak be.

Többek között ezekre a kérdésekre is választkaphatunk a Kriptopénz ABC című könyvből.