Hírek
Újdonságok, közlemények: Neked

Az utóbbi hétben masszív ugrást követően 4 hónapos csúcsra ért a Bitcoin hálózati hashrate, a bányászatban résztvevő számítógépek össz számítási kapacitása. Jelenleg a hálózati hashrate három és félszerese (!) annak, amit a 2017 végi nagy hisztéria közepette láthattunk.

A Nexo összehozza az azonnali hitelnyújtás lehetőségét a blockchain technológiával, mely így a világ első azonnali kriptohitelezési rendszerét nyújtja. A Nexo innovatív üzleti modelljét azért alkották meg, hogy az ügyfelek számára azonnali kriptohiteleket biztosítsanak, mely egyben egy automatikus, rugalmas, költséghatékony módja a...

Március 22-től "a piac egészséges működésének és a likviditás növelésének érdekében" több változtatást is bevezetnek a Coinbase tőzsdéjén, melyek közül az átlagos felhasználókat elsősorban az alábbi két pont érintheti:

A Bitcoin Cash blokkláncán végzett fejlesztések évente két alkalommal, egy májusi és egy novemberi hard fork során kerülnek bevezetésre. A most májusra tervezett frissítéssel, a BCH-ra megérkezik a Schnorr Signatures nevű eljárás, amin már a nagy rivális Bitcoin Core csapata is évek óta dolgozik.

Számtalan különféle virtuális valuta létezik a piacon, melyet a szabályozó szervek folyamatosan vizsgálnak világszerte. Létezik számos token, melyet értékpapírként azonosítanak, de az Ethereum jelenleg nem tartozik közéjük a SEC elnöke szerint.

A Revolut bevezette az "auto-exchange" vagyis az automatikus átváltás funkciót. Ez tulajdonképpen egy stop megbízás: megadsz egy célárat és a Revolut akkor váltja a forintodat euróra, amikor a piaci ár elérte célárat. Természetesen nem csak forint-euró vonalon működik, hanem a Revolut által támogatott összes valuta és kriptopénz között is (BTC,...