Hírek
Újdonságok, közlemények: Neked

Mint minden reggel, ma is benyitottam a CryptoCompare odalra, és nem tetszik, amit látok. Épp hogy 4.400 USD felett a Bitcoin! - Úgy látszik, sajnos tovább tart az árfolyamok tartós esése. Ilyenkor az ember fia felteszi a kérdést, hol a Mikulás rally-, hol a menekülő deviza effektus, hol van, a dollár árfolyammal szembe menő - nagyfejűek...

3 hónapja várunk arra, hogy a Bitcoin megmozduljon, és ez most be is következett - csak éppen a másik irányba, mint akartuk. A 11%-os zuhanása 2018 legintenzívebb kiárusítását hozta el. De aggodalomra semmi ok - legalábbis Brian Kelly, a BKCM alapítója és CEO-ja szerint.

2017-es jelentéséhez képest a jelenlegi riport pozitív hangvételű. Magában foglalja a Bitcoin fejlődési szakaszait, a jelenlegi "stablecoin" trendet, a bankok és szabályozók reakcióit az elmúlt 6 hónap során. Felsorolja a Bitcoin esetében továbbra is fennálló negatív tulajdonságokat, például az energiafogyasztást vagy a szilárd szabályozás...

A csendes-óceáni Marshall-szigetek elnökét annyira lázba hozták a kriptopénzek, hogy idén februárban bejelentette: szeretné második számú fizetőeszközként -az amerikai dollár mellett, bevezetni a Sovereign (Szuverén) nevű kriptopénzt. Hilda Heine elnöknőre és kormányára azóta a nemzetközi pénzügyi szervezetek számtalan kritikája nehezedett.

Elon Musk 10 000 BTC-t sorsol ki azok között, akik 0,1 és 2 bitcoin közötti értékben tranzaktálnak egy megadott tárcába. Teljesen logikusnak, természtesnek hat, nem? Ha úgy érzed, hogy ennek van realitása, akkor nem biztos, hogy neked való a kritpopénzek világa.

A kínai elnök által megnyitott Kínai Nemzetközi Import Expo-n debütált a Bright Code, a Bright Foods (kína második legnagyobb élelmiszeripari vállalata) és a Vechain közös alkalmazása. A már hónapokkal ezelőtt bejelentett együttműködés egy fogyasztási cikkek származását nyomonkövető rendszerben öltött testet.2017 decemberében, a CNN számolt be először a Dél-Koreára jellemző Kimchi prémium jelenségről. A kriptopénzek a globálishoz képest sokkal drágábban, akár 50%-os felárral cseréltek gazdát a tavaly év végi vásárlási láz idején.