Hírek
Újdonságok, közlemények: Neked

Mától lesz elérhető a Binance legújabb szolgáltatása, ahol a felhasználók éves szintre vetítve akár 15%-os kamatért cserébe helyezhetik letétbe a tőzsde által támogatott tokeneket. A Lending az indulásakor 14 napos fix időtartamra kínál passzív jövedelemszerzési lehetőséget a BNB, USDT és ETC token tulajdonosok számára.

Világszerte egyre több kormány igyekszik a készpénztől a digitális fizetési megoldások felé terelni állampolgárait. Közéjük tartozik Ausztrália is, ahol hamarosan már nem csak a 10 000 dollár feletti készpénzes vásárlásokban, de az ugyanekkora értékű kriptopénzes utalásokban való részvétel is komoly büntetést vonhat majd maga után.

Az Ethereum fejlesztői megállapodtak abban, hogy október 16-ra időzítik a blokklánc következő szoftver frissítését. Ennek során 6 módosítást hajtanak majd végre az Ethereum kódjában, de mindez még csak az első része lesz az Istanbul névre keresztelt hard fork párosnak.

A kínai "nép bankja", vagyis a People's Bank of China (PBoC) már kis híján készen áll saját digitális valutájával, egyre közelebb kerülünk az induláshoz. Úgynevezett Central Bank Digital Currency (CBDC) készül, nem ez az első, előreláthatólag nem is az utolsó alkalom, hogy egy ország saját kriptopénzzel álljon elő.

Nincs pénzed bitcoinra? Semmi gond, akár lophatsz is magadnak ha úgy tartja kedved. A "diszkrét logaritmikus elliptikus görbéken" alapuló kriptográfiát bármilyen hétköznapi számítógéppel fel tudnád törni, bár ehhez minimum 650 millió évre lenne szükséged. A folyamatot persze fel is gyorsíthatnád ha egy kvantumszámítógépet használnál, ami...

A Plus Token egy kínai mobiltárca szolgáltatásként hirdette magát, ami kereskedő robotja révén havonta 10%-os bevételt ígért a kriptopénzüket itt elhelyező ügyfelek számára. Az ajánlatot egy piramisjáték-szerű "Hívd meg a barátodat" rendszerrel is megfejelték, amivel még több nyereséget ígértek az újabb befizetőket maguk alá beszervezők számára.

A múltkori bejegyzésben a Ledgerrel walletjével kapcsolatos átverésekre hívtuk fel a figyelmeteket, ma pedig az ugyancsak népszerű Trezort érintő csalásokkal folytatjuk a sorozatunkat.