News
Discover the world of cryptocurrency.

The risks arising from exchange rate fluctuations can be eliminated or at least significantly reduced by a Hungarian-developed software for stock exchange trading.

Using Stop-Loss Manager® traders can effectively take advantage of exchange rate fluctation, investors can maximize their profits and minimalize the losses. The software is right now compatible using with the second biggest in trading volume cryptocurrrency exchange, Binance. But soon other traditional exchanges will get integrated to...

Stop-Loss Manager® Team is organizing a so called 'DayTrade Afternoon', where participants can learn the to trade using the system. Furthermore matching to the spirit of the place, our team invites you for a glass of refreshing wine. The event is organized on June 21st, 2018, 18-21 h.

Egy magyar fejlesztésű szoftvernek köszönhetően a kriptovalutákkal kereskedőknek többé nem kell aggódniuk az árfolyam-ingadozás és az ebből fakadó kockázatok miatt. A jelenleg béta fázisban működő program már alkalmazható a világ második legnagyobb kriptotőzsdéjén és hamarosan a hagyományos kereskedési platformokon is elérhetővé válhat.

A Stop-Loss Manager® csapata 'DayTrade délután'-t hirdet 2018. június 21-én 18-21h között a Borkollégiumban. A résztvevők a gyakorlati tudás megszerzése mellett - a helyszínhez hangulatához igazodva - egy pohár frissítő fröccsre is a szervezők vendégei lesznek.

A "Stop-Loss Manager, tőzsdei árfolyamfigyelő szoftverünk - kizárólag Béta tesztelők számára rendezett - oktatására 2018. június 6.-án 17 órától kerül sor.

Mostanában egyre gyakrabban olvashatunk negatív híreket a Tether (USDT) háza tájáról, a dollárt helyettesítő kriptodevizáról. Ez a tény, valamint partnereink egyre gyakoribb kérdései arra ösztönzött bennünket, hogy jobban körüljárjuk, hogy mi (is) az a Tether (USDT)? Cikkünkben röviden végigvesszük, hogy milyen lehetőségeket rejteget a jövőben a...

A "Stop-Loss Manager, tőzsdei árfolyamfigyelő szoftverünk - kizárólag Béta tesztelők számára rendezett - oktatására 2018. május 30-án 17 órától kerül sor.